3. kesäkuuta 2014

Päivällä ja yöllä.

Pilvet ovat kauniita, niitä saattaisi jopa alkaa kuvaamaan. Taitaisi vaan olla, että materiaalia kertyisi kovalevytolkulla.Meille, kuten lähes kaikille tällä perällä, noustaan suhteellisen jyrkkää mäkeä. Eilen hakiessani postia,pihaan tullessa näytti niin kauniilta, että oli pakko kuvata. Kuten kuvista näkyy, myös Lappiin on tullut kesä, koivut vihreinä tuomi ja kullero(Lapin maakuntakukka) kukkivat, pihlajakin on siinä kinttaalla.


                         
Yöllä, meillä kun ei aurinko painu horisontin alapuolelle kuin pienen mutkan ja 6.6-7.7 ei lainkaan, piti kuvata  pilviä. Ne olivat kai saaneet muotonsa meidän autotallin katosta;)


2 kommenttia:

 1. Saitpa minut niin nostalgisiin tunnelmiin näillä kuvillasi, mieleeni nousivat kaikki 24 kesää, jotka noilla seuduilla olen asunut. Kauniita kesiä, ruskaisia syksyjä ja lumisia pakkastalvia, kaikki täynnä elämää... Kiitos sinulle, kun johdatit minut muistoihini. :)

  Tuolla aiemmin ollut veikeä harjantakki alkoi houkuttaa minuakin. Lisäksi ihailin sitä hihatinta, siitä tuli kaunis ja varmaan mieleinen saajalleen.

  VastaaPoista
 2. Niinpä niin Matleena...
  Se harjantakki on hauska, ja mikä parasta hyvä keino jämälankojen vähentämiseksi.
  Kaarina on ollut erittäin tyytyväinen hihattimeen, ollut jo kovasti käytössä.
  En ole ennen tehnytkään moista, mutta sinulta ja KristiinaS:ltä saamieni vinkkien perusteella onnistuin mielestäni hyvin. Vähän pitkästyttäväähän se oli tikuttaa
  niin pitkästi yhtä ja samaa.
  Mutta tosiaan, saaja on tyytyväinen.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.