26. joulukuuta 2014

Keskeneräinen numero 1.


Tänään valmistui ensimmäinen keskeneräisistäni, niitä on kaikkiaan neljä. Tein uudenvuoden-lupauksen ennen uutta vuotta; teen valmiiksi kaikki neljä keskeneräistä. Aina kun olen saanut jonkun valmiiksi saan tehdä jotain mielekästä siinä välillä.
Ja tänään valmistui tämä, vironvillainen torkkupeitto 180x120. Tarkoitus alunperin oli tehdä parvekkeella loikoiluun torkkupeitto, mutta enhän minä loikoile siellä koskaan-kesällä en ole täällä ja talvella ei tarkene edes torkkupeiton kanssa;((
Mutta nyt se siis on valmis, peitto kaksinkertaisesta villalangasta dominotekniikalla. Jälkeen kudottu reunapitsi ja ommeltu kiinni. En erityisesti pidä peitosta, siksi se kai jäikin vuodeksi roikkumaan, mutta kai se paikkansa löytää.
4 kommenttia:

 1. Sama vika täällä, ei-niin-mieluinen neule jää roikkumaan keskeneräiseksi. Valmistuu kun valmistuu.
  Mukavia vuoden vikoja päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee, ja tuskin olemme ainoat tällä(kään) saralla.

   Poista
 2. Kyllä noita keskeneräisiä löytyy täälläkin vaikka aina joskus joku niistä valmistuukin tai sitten hiljaisuudessa puran pois. ;) Kesän aikana tein dominotekniikalla minäkin peiton, ensimmäiseni sillä tekniikalla. Mutta ei siihen tullut noin hienoa reunaa, kiinteita silmukoita taisin vaan virkata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Matleena, hyvä kun muillakin...ja tuo purkaminen on taito jonka osaan.
   Nyt 'välityönä' syntyy sytomyssyjä.

   Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.