14. maaliskuuta 2015

No kun sain halvalla...

Piipahdimme 'etelässä' laskemassa lapset ja lastenlapset, kaikki hyvin sillä rintamalla. Tilausta pukkasi, nuoret miehet ovat iki-ihastuneita Sulo Vileniin ja halusivat sulovilenpipot. Tässä toinen valmiina, väriä kännykkä ei ihan oikein tallentanut, ovat kirkkaammat kuin luonnossa. Lankamaailmasta (verkkokaupasta) löysin mielestäni oikean väristä lankaa niin pipoon kuin tupsuunkin. Laitan parempia kuvia kunhan saan mallin, vaikkapa Tianan.


Mää ja Tapparan mies, halusi tapparapipon. En ole koskaaan ennen jäljitellyt silmukoita neuleen päälle, enkä taida tehdä niin tämän jälkeenkään. Tulos ei ole kovin hyvä, tuo valkoinen paistaa tuolta alta, mutta saaja oli tyytyväinen-mikä onkin tärkeintä.


Pikkutytöt saivat taas haluamiaan siililapasia, ja muutamat muutkin, kudoin yhdeksän paria lapasia, kaksi pipoa, kaulahuivin ja pitsipolvisukat, viemisiksi.


...sanoo Sulo Vilen.

2 kommenttia:

  1. On siinä siilit poikasineen;), mä en oo vieläkään tehny yhtään siililapasta vaik ne on jo monta vuotta netissä olleet suosiossa.

    VastaaPoista
  2. Mäkin 'haudoin' asiaa useita vuosia, nyt olen tehnyt tytöille, pojalleni ja miniälle, ehkä kymmenkunta paria. Mut ei se ole mun juttu;(

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.