21. kesäkuuta 2011

Sadetta pitämässä...

Viimepäivinä sää on ollut sateista ja suorastaan koleaa, siksipä me käänsimme eilen nokan kohti kaupunkia, ja siirryimme sateen pitoon.
Kyllä on ihanaa kun voi ihan hyvällä omallatunnolla vain olla, syödä hyvin, lueskella ja ennenkaikkea olla tekemättä mitään. Nimittäin jos ei halua, vaan tänään minä halusin.
Kirpputori tuhansine tavaroineen huuteli minua ostoksille tai vaikka vain katselemaan ja minähän menin. Kauniit "kipot" ovat heikkouteni, ja niitähän minä nytkin katselin, eikä se jäänyt pelkästään siihen vaan yksi niistä lähti kanssani kotiin. 
Tultuani kotiin Johan kysyi, että: "ai, tuollaistako meillä ei vieä ole"? En kuitenkaan masentunut, se oli hyvä ostos, niinkuin ne kaikki muutkin, jotka nyt ovat varastossa laatikossa. Eivät mahdu esille, mutta en myöskään raaski luopua niistä.
Tänään ostamani kippo on Rörstrandin Lars Thorénin suunnittelema: "En skål med handtag", ja kaunis. Jos ei muuta niin pakkaan sen varastoon, niiden muiden joukkoon, perikunta tykkää:).

Hinta 14euroa


Kolmen kruunun leima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.