27. maaliskuuta 2013

Saako lääkäriä huijata???


Mulla on ollut jonkin aikaa aamupäänsärkyä. Tänään suunnistin lääkärin pakeille, hän kyseli tekemisiäni, harrastuksiani ja tottakai, elämäntapojani.
Harrastusten kohdalla mainitsin kutomisen, jonka määrää hän kysyi ja myös mitä kudon. Vastasin kutovani villasukkia ja telkkaria katsoessani. Totuus kuitenkin tänä talvena on se, että olen kutonut lähes aamusta iltaan ja viime aikoina suuria töitä.
Hän näki, että oikea hartiani on ylempänä kuin vasen? Lonkat kuitenkin ovat samalla tasolla?
Mietin, että olenko kutonut itseni 'jumiin'. Siis: voiko kutoa liikaa???

No, sit katsottiin verenpaine, se oli kaamea 115/156. Lääkäri sanoi määräävänsä minulle väliaikaiset verenpainelääkkeet, joista ystävällisesti mutta päättäväisesti kieltäydyin. Perustelin paineiden johtuvan lääkäripelosta, olihan hän juuri lukenut minulle tiedoistani, että olin edellisen kerran käynyt lääkärissä 2006 ja saanut kipulääkettä;)
Mulla on kotona verenpainemittari, joskus jopa käytössä. Kyllä se mun alapaine on joskus koholla mut ei koskaan tollanen, yläpaineesta puhumattakaan.

Huomenna verikokeisiin ja lähete fysioterapeutille, saatteella ei mitään pelkkää hierontaa vaan kutomisasentoni katsomista ja mahdollisten huonojen asentojen korjaamista.


 
No, ei mulla kuitenkaan ole huono omatunto vaikken ihan todellista 'kutomismäärää' kertonutkaan. Pääasia, että vika ei kuulemma ole päässä, siis sen päänsäryn osalta;)

3 kommenttia:

 1. Mutt jos se lääkäri käy nyt täällä lunttaamassa mitä oikeesti teet;)
  Jep, en mäkään aina usko lekurissa mitattuja paineita, mutt niiden vaaka on kyll armoton - miten kotona se aina näyttää vähemmän;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun muistutit sarvikuonosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken huippu oli kun kävin tänään apteekissa, kun se lekuri sano määräävänsä jotakin relaksoivaa(ei sanonut mitä). Oli määrännyt Sirdaluksia, jota en ottanut, ja yllätys,yllätys kuusisatasta buranaa kuuriluontoisena 3xpäivässä, kymmenen päivän ajan? Otin kyllä buranat, mutta en käytä kuurina, noin vahvoja voin tuskin ottaa yhden viikossa;)
   Jep, sarvikuono on hyvä!

   Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.