8. joulukuuta 2013

Välineurheilua

Eikös ole ihania, pitänee tilata. Tilatkaa tekin, näitä myy Lankakauppa Titityy.
 
 
Hinta: 16,90 €
 
 

Neulojan sormus Knit or Die 17 mm
Hinta: 15,50 €
 
 
Täällä ollaan sairasteltu, soiteltiin kuopuksen kanssa keskiviikkona, heillä oli kaikilla vatsatauti, pojalla parastaikaa. Ja uskokaa tai älkää, se tarttui minuun;)
Olen nyt kärvistellyt kaksi päivää petinpohjalla (ja vessassa). Onneksi nyt alkaa helpottamaan.
 
Tästä oppineena laitan heille ennen soittoa sähköpostin, ja varmistan ettei ole mitään tarttuvaa, sitten voin soittaa. Sähköposti on luullakseni turvallinen;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan, puisetkin tollaset olis upeet. Pitääkin puhua miehelle...

   Poista
 2. Aika outoa, että puhelimella saa tartunnan, eikös ne sähköpostit ennemminkin ole viruksia täynnään? Hmm, tai jos sulla on semmonen hieno puhelin mikä voi kans ottaa viruksia itseensä niin sitt mä ehkä ymmärrän. Tää nykytekniikka on vähän vaikeata aina tajuta. Onneks mulla on semmonen ikivanha puhelin, joka ei varmaan saa viruksia. Siinä on vaan mustavalkonen ruutukin, ei mitään värejä eikä ihmeellisiä nettiyhteyksiä ulkomaailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio, KristiinaS, tota en tullutkaan ajatelleeksi. Tosin mulla kyllä on puhelimena se ´talvimalli', mitä lie iiloppi niihin lähteissään laitattanut? Mulla on kyllä tallella sen saman kummitehtaan varjoista nousseen virman simpukkamalli, taidanpa ottaa sen käyttöön, jos se olis virusvapaaversio.

   Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.