13. maaliskuuta 2014

Loistavat hihtokelit

Meillä, täällä Lapissa, on loistavat hiihtokelit, lunta piisaa ja aurinko paistaa. Jos koko talvi olis tällainen, kuten nämä kevätpäivät, minäkin hiihtäisin koko talven. Siis jos harpattaisiin yli ne alkutalven tuulet ja tuiskut, talven auringottomat päivät, muutamasta päivän valoisasta tunnista puhumattakaan.
Olen hiihtänyt viidentoista kilometrin lenkkejä loistavilla laduilla, auringonpaisteessa. Niin on upeaa, että...
Hiihdän vapaata, enkä taitaisi viitsiä hiihtääkään perinteistä, paitsi metsäsuksilla metsässä, mutta se onkin jo ihan eri juttu.

kännykkäkuvaa Sinettäjärvelle johtavalta ladulta, tässä tien ylitys.Sports Tracker 'tikittää' taskussa, mittaa kuljetun matkan, ajan, keskinopeuden, kulutetut kalorit jne.
Tammikuussa alkamani kuntokuuri on tuottanut jo tulosta, liikunta maistuu ja annoskoot ruokailussa ovat pysyneet pieninä, senttejä vyötäröltä lähtenyt ja mikä parasta olo on hyvä.
Mähän jätin leivän kokonaan pois, en karppaa, ja olo on huomattavasti parempi. Aiemmin söinkin vain ruisleipää, mutta sekään ei nähtävästi sovi minulle, lie keliakiaa.
Kohta pääsee pyöräilemään, mökkimatka on noin 70kilometriä, ei ehkä päivittäin, mutta entäs viikottain?
1 kommentti:

  1. Aurinkoiset kevätpäivät ovat minustakin ihania! Sellaisina saatan minäkin erehtyä hiihtämään. ;) Varsinkin Lapin maisemissa.

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.