3. maaliskuuta 2014

Syto-myssyjä syntyyMeillä alkaa olla kasassa sata myssyä, ensimmäinen lahjoituskin, LKS:ään,  olisi tarkoitus toteuttaa jo tässä kuussa. Kuvassa osa innokkaista  tekijöistä, ja valmista syntyy. Kunhan kamera ja Tiana kohtaavat laitan kuvia jo valmistuneista, siis osasta, tänne blogiini.
Postipoika on kiikuttanut myssyjä Espoosta, Kuusamosta ja Tuula Sallasta. Voisi rehvakkaasti sanoa, että meidän kampanjassa on koko Suomi mukana!
Myös Rovaniemelle on avattu palautuspaikka valmiille tuotteille, ja se on Rinteenkulmassa sijaitseva liike Beauty Bra Femme, sinne siis valmiit.

Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Olipa mukava kuulla että entisessä koti(-synnyin) kaupungissakin tehdään nykyisin innolla sytomyssyjä. :) Oulussa on hyvä tilanne myssyjen suhteen niin voisinpa vaikka tääs luvata ,että teen kevään aikana muutaman Rovaniemen sairaalaan.:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matleenahan meidät, Auttin Käsityökahvilan, haastoi mukaan, ja innolla lähdettiin. Olen ymmärtänyt, että sinä olet tämän kampanjan alkuunpanija. Hienoa jos olet mukana myös meidän keräyksessä, kotiseuturakkautta:)

   Poista
  2. Jo Matleenan kanssa aikoinaan aloitimme myssyilyt täällä Oulussa neljä vuotta sitten ja siitähän se into levisi ympäri Suomea.:) Viimekesänä lopetin "emona" olon, mutta mukava kun Matleena jatkaa. Mulla on pari sytomyssyä valmiina ja voisin vielä pari lisääkin tehdä. Mihin osoitteeseen voisin myssyt lähettää? Sähköpostini on seijasiskon (at) gmail. com.

   Poista
  3. Kiitos jo etukäteen Seijasisko. Hyvin on myssyily jatkunut, kertoo asian tärkeydestä. Monella on jos ei omakohtaisia niin ainakin tuttavapiirissä kokemuksia syövästä, kovasti ihmiset ovat tuoneet sitä esiin. Ja niin surullista kun se onkin tarve on jatkuva.
   Olen laittanut sulle sähköpostia.

   Poista
 2. Voi miten mukavalta kuulostaa, kun ahkeroitte siellä sytomyssyjä! Ja noin iso määrä jo valmiina. :)

  Onko tuo keräyspaikka sovittu kuinka pitkäksi aikaa? Siis tarkoitan, voinko julkaista sen tuolla sytomyssyilysivullani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matleena, käyn ensiviikolla vielä tarkentelemassa tuolla Femmessä, laitan sitten sulle tiedon.
   Ja kaikki innolla mukana, kustannamme itse myös langat, ainakin vielä toistaiseksi.

   Poista
 3. Etelän tervehdys!Nyt kun päästiin rakkaaseen aiheeseen hyväntekeväisyysprojektit,niin onko Lapin keskurissa tarvetta/keräystä vauvojen sukille/myssyille?Yliopistollisissa on ja osassa keskureita.Junasukat ovat hoitajien kokemuksen mukaan todella hyvät,pysyvät jalassa.Jos tarvetta on,niin vinkkaa blogissa,täältä etelästäkin voisi tulla sukkia sinne.Ja hei,perjantain yöjunalla kohti Kolaria,jee!

  VastaaPoista
 4. Sari, hauskaa Lapinlomaa, pidät aistit valppaina, niin...
  Nään huomenna lastenhoitajaa, kysyn. Näppituntuma on, että tarvetta on.
  Bloggaan aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarille ja muillekin tiedoksi. LKS ottaa mielellään vastaan esim. juuri junasukkia. Ovat vain tarkkoja materiaalin suhteen, sukatkin kiertävät keskuspesulan kautta, pitäisi olla esim. puuvillaa.
   Joko Sari jäit Lappiin vai vieläkö palasit 'etelään'?

   Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.