4. toukokuuta 2014

229 SYTOMYSSYÄ.

KIITOS teille kaikille ahkerille naisille, Auttin Käsityökahvilaan ja  ympäri Suomen, jotka olette osallistuneet Matleenan meille heittämään haasteeseen, sytomyssyilyyn!
Tänään pidimme Kaarinan kanssa kuvaussession, laskimme ja pakkasimme myssyt huomista luovutusta varten.
Huomenna Irma, Sylvi ja minä käymme luovuttamassa myssyt LKS:ään.

 Tässä myssyt:6 paria sukkia ja 229 myssyä pakattuna, luovutus siis huomenna. Seuraava etappi on ystävänpäivä, kassillinen lahjoituslankoja on jo odottamassa.

Kiitos!!!

9 kommenttia:

 1. Voi jösses miten ihanan värikkäät kuvat! Upean määrän myssyjä olette saaneet. Hienoa, hienoa. Oon taas sanaton, hyviä ihmisiä löytyy vielä joka puolelta Suomea.

  VastaaPoista
 2. Jep,KristiinaS, joukkovoimaa.

  VastaaPoista
 3. Olipa kerrassaan upeita myssyjä.ja mahtava määräkin vielä.Tämä osoittaa hyvin auttamisenhalun mikä ihmisillä on.Lisää samanlaisia projekteja ja on tekemistä sekä tuntee olevansa hyödyksi,eikä vaan toimeettomana.Maria olen hukannut yhteistyö vetäjämme Pirkon numeron,kun vaihdoin vihdoin ja viimein puhelimen,osa numeroista hävisi ulkoavaruuteen asti kai.Mutta odotan sinulta viestiä kännykkääni piakkoin.t.Merja

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinulle Merja kommentistasi ja myssyistä, perille ovat menneet, ja lisää tarvitaan.
  Olen aivan samaa mieltä kanssasi tuosta ihmisten auttamisen halusta, ja auttaa voi niin monella lailla.
  Olet Merja saanut viestiä kännykkääsi, ja tavataan.

  VastaaPoista
 5. Voi ihania myssyjä ja peräti 229. päähän! On nyt LKS:ssa joksikin aikaa kauniita myssyjä. Kiitos, kun otitte haasteeni vastaan! Olen superonnellinen. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Matleena haasteesta.Kuten Merja tuossa aiemmassa kommentissa sanoi, ihmisillä on auttamisen halu ja tarve. Meilläkin kaikki olivat innolla mukana, ja saimme tämän tiimoilta uusia ihmisiä mukaan myös käsityökahvilatoimintaamme.

  VastaaPoista
 7. Kiitos sinulle Seijasisko kun kannoit kortesi kekoon.

  VastaaPoista
 8. Hieno ja upea saavutus. Tällaista hyvää työtä tarvitaan paljon. Kiitokset ahertajille.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.