20. toukokuuta 2014

Saatanan koiranomistajat...

Murtuneita kylkiluita ja muita pikkuruhjeita on tämän päivän saldo.
Makasin märällä asfaltilla puoli tuntia odottaen ambulanssia. Joka paikkaan sattui, oli kylmä.
Jostakin tuli kaksi ritaria jotka huolehtivat minusta, antoivat takit päältään peitoksi. Olen heille ikikiitollinen siitä avusta jota heiltä sain, KIITOS!
Kaaduin pyörällä koska joku nainen kulki koiransa kanssa kevyenliikenteen väylää niin, että nainen kulki oikeaa reunaa ja koira vasenta, talutin sinkui välissä. Lähestyin ja soitin kelloa minkä siitä lähti, ei kuullut tai välittänyt. Ei jäänyt mulle paljon vaihtoehtoja. Jarrutin ja lensin yli sarvien nokalleni tiehen-ilmat pihalle, luulin kuolevani kun ei henki kulkenut ja sattui niin kaameasti.
Päivystyksessä pantiin sen verran kipupiikkejä että pääsin sängystä ylös ja kotiin. Jäin henkiin.

Mutta vihaan koiria tai paremminkin niiden muista piittaamattomia omistajia entistä enemmän.
Taisi olla mun kilometrikisa tässä.
M ja M sanoivat ottavansa meiltä pyörät pois!

Pyöräilijät muistakaa käyttää kypärää! Mun kypärä särkyi mutta pää säilyi;)

6 kommenttia:

 1. Voi harmi, miten ikävä tapaus! :( Onneksi sinulla oli se kypärä. Tuollaista ihmisten välinpitämättömyyttä toisista ja yhteisistä säännöistä ei voi kuin ihmetellä, niitähän on muitakin kuin tämä nainen. Jäikö hän muuten edes paikalle vai luikkiko kiireen vilkkaa pakoon? Toipumista toivon sinulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena. Mä oon niin kipee, itkun kanssa ylös sängystä tai istumasta. Vessassakin tarttis melkein apua. 800:sia buranoita naamaan, pää sekaisin. Jäi se mutsi siihen, soitti mun puhelimella ambulanssin, mutta ei edes anteeksi pyytänyt.Lääkäri sanoi, että neljä viikkoa;(

   Poista
  2. Voi Maria! :( Olen ajatellut sinua paljon ja yrittänyt lähettää parantavaa ja lohduttavaa energiaa, jos se edes hieman auttaisi. Jatkan samalla linjalla. :)

   Poista
 2. Tana-kele! Kävellessäkin saa varoa just noita, jotka on ite toisessa reunassa ja piski toisessa. Ja se naru niiden välissä on usein huomaamaton. Onneks sulla oli se kypärä! Olis ollu henki veks tai vihannes ilman kypärää. On se kumma ku koirilla ja niiden omistajilla ei oo mitään vastuuta, tuntuu että koira on The King.
  Parane pian.

  VastaaPoista
 3. Kiitos KristiinaS. Just niin kuin sanoit, koira ihmiset, ainakin jotkut, ovat muista piittaamatonta porukkaa, kuljetaan niin kuin Euroopan omistajat. Käytän aina pyöräillessä kypärää, nytkin kun omani oli mökillä lainasin Johanilta, kun kokeilin, että säädöt käyvät.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.