17. tammikuuta 2015

Keskeneräinen numero 3.


Tämä ei ole alunperin minun keskeneräinen. Ostin viimevuonna lankoja Anjalta, ja hups siellä mukana oli Nallelangasta neulottu pojan villapusero, koko 120cm. Siitä puuttui kaulus ja hihat oli kiinnittämättä. Eli selvä todistus siitä, että näitä on muillakin;) keskeneräisiä.
Tänään valmistin puseron, neuloin kauluksen ja ompelin hihat, ja siinä se nyt on vamiina.Meillä ei ole käyttöä tälle, mutta luulen, että ottaja löytyy.

Yksi keskeneräinen on vielä jäljellä, mutta sinnikkäästi aion valmistaa myös sen. 

Tulikin mieleeni, että haastan kaikki, joilla on, valmistamaan edes yhden keskeneräisen!2 kommenttia:

  1. Mietin täällä, onko minulla joku keskeneräinen neule tai virkkuu jossakin, mutta tällä istumalla ei tule yhtään mieleen. Varmaan onkin. Lupaan tehdä valmiiksi, jos kohdalle sattuu. Tai sitten puran! ;)

    Tuolla edellä on kiva myssy, sopisi vaikka sytomyssyksi sopivasta materiaalista tehtynä. Hienoa muuten, että sytomyssyjäkin syntyy. :)

    VastaaPoista
  2. Jep, mä olen nyt kutonut 22 sytomyssyä, enkä ole kuvannut yhtään, no ehkä sekin päivä vielä tulee. Meillä taitaa tuo myssyily lopahtaa, yksi tuli käsityökahvilasta. No vielä on muutama viikko aikaa.
    Aika hienosti Matleena, kun sulla ei keskeneräisiä. Mullakaan ei enää kuin se yksi.

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.