14. maaliskuuta 2012

Puhdetöitä.

Kamala tauti tämä neuloosi, langat vaihtavat olomuotoa ja pääteltävien pinkka kasvaa huimaa vauhtia - jospa joku muu tekisikin sen. Mihin näiden kanssa vielä joutuu?
Toinen asia ovat nuo kankaat  joita tuli tuotua,  'jonkun verran', muuttokuormassa Virosta, pääosin pellavaa. Ne polttelevat näppejä ja mieltä - haluaisivat jo muotoutua kasseiksi, pussukoiksi ja ...?

Tuo 'ruttukasa' on kolme  Annis- huivia, jotka odottavat pingotusta, loput ovatkin sitten tuubihuiveja.
Kokeilin tehdä tuubihuivin langan lopuista, eri laatuisia  ja -paksuisia, ja minä vaan neuloin menemään, käytin ainaoikeaa, oikeaa, joustinta ja nurjaa, mikä mieleen juolahti. Neuloin aina lankamyttyrän loppuun, en välittänyt kerroksista mitään,  ja mielestäni huiveista tuli aika mukavia, piristystä arkeen;), siis nuo kaksi alimmaista.Tässä kuva huivista.Ja tässä toinen, sama tekniikka.


Nuo kaksi ylimmäistä huivia ovat pieniä, lasten tuubihuiveja;(  Olen täällä blogissani sanonut etten tee lapsille tuubihuiveja, enkä edes ohjetta - ovat vaaralliset lasten (pienten) käytössä. Nyt kuitenkin neuloin kolme sellaista, en ole kuitenkaan antamassa niitä lapsille, kunhan kokeilin kun minulla oli tuollaisia pehmeitä, pörheitä efektilankoja. Ehkä meidän pienet tytöt saavat leikkiä niiden kanssa prinsessa-leikkejä, valvotusti, meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.