23. huhtikuuta 2013

CNN listaa kymmenen syytä matkustaa Suomen Lappiin

 
                                 Eero Leppänen                                       Kuva: ruutukaappaus
 
 


Amerikkalainen uutisjätti CNN puffaa Lapin matkailua tuoreessa nettijutussaan. Otsikolla ”Ei vain joulua: 10 syytä vierailla Suomen Lapissa” CNN:n matkailutoimittaja James Brennan listaa Lapin vetovoimatekijöitä, jotka eivät liity jouluun.

Niitä ovat esimerkiksi kulta, lappilainen ruoka ja järvet täynnä kalaa. Myös lappilainen arkkitehtuuri saa listalla ylistystä. Kuva sivulla on Rovaniemen Arktikumista, mutta erityismaininnan saa kulttuuritalo Korundi niinikään Rovaniemeltä.

Lapin liiton matkailuasiantuntijan, Satu Luiron mielestä juttu on osoitus siitä, että Lapissa tehty kova työ Lapin markkinoimiseksi ympärivuotisena matkailukohteena alkaa vähitellen tuottaa tulosta.
Lapin monipuolinen matkailutarjonta saa CNN:n jutun kautta erinomaista kansainvälistä näkyvyyttä, joka toivottavasti konkretisoituu kasvavina matkailijamäärinä ja matkailusesonkien laajenemisena.
– Mutta ei yksi juttu kesää tee, vaan Lapin matkailutoimijoilla riittää jatkossakin työtä ympärivuotisen matkailun kehittämisessä, sekä tuotekehityksen että markkinoinnin saralla, Luiro painottaa.

Juttu Lapista CNN:n sivulla


Juttu lainattu Lapin Kansan sivuilta

1 kommentti:

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.