1. toukokuuta 2013

Mitä sitä ei vanhemmat tekisi lastensa eteen!

Tällä kerralla ei kyse ole Johanista eikä minusta, vaan kyse on seuraavasta polvesta.
 
Meidän poikamme, vanhempi M, sai tyttäreltään Sannilta toiveen (lue määräyksen) leipoa hänelle synttärikakku, eikä mikätahansa kakku vaan Angry Birds-kakku.
M soitti eilen illalla töistä kotiin mennessään ja kertoi edessä olevasta projektistaan. Kysyin hiukan huolestuneena onko hän koskaan tehnyt täytekakkua, syö hän ei juuri ollenkaan moista herkkua, eikä kuulemma ole koskaan tehnytkään - siispä härkää sarvista.
 
En epäillyt etteikö se onnistuisi, M on varsinainen kulinaristi ja hallitsee kyllä tuon ruokapuolen syömistä myöten vaikka se ei kyllä näy missään, kuten ei isälläänkään;( 
Mutta sitä Angry Birdsiä kyllä hiukan ihmettelin, lähinnä sen toteutusta. Värit neiti 5v. oli itse valinnut joten niistä ei sopinut poiketa.
Ostettuna oli elintarvikevärejä, värillisiä marsipaaneja ja muita asiaan kuuluvia hökkeitä, sitten vaan kakun tekoon.
 
ja tästä se alkaa...
 
"vuuasta unohtui korppujauho, onnex suht ehjänä sain pois. Tää ohut tulee punaisten väliin"
 
"part 2"
-

"ei ihan angry birds mut toivottavasti kelpaa, ei marsipaani tarttunu reunoille oli haettava lisää kermaa ja kuorrutettava reunat sillä"
"valmis"
  Eikös vain ole komea kakku ja tekemistä sain seurata lähes aitiopaikalta multimediaviestit kertoivat tarkasti kuva kuvalta tilanteen.
 
Eikös saduissakin ole aina opetus, tämän postauksen opetus voisi olla:
Ihminen osaa mitä vaan, jos haluaa.Edit: M sanoi, että Sanni saa luvan tehdä hänelle kakun kun hän täyttää 50, eikä mitätahansa kakkua vaan sellaisen Yamaha-kakun ja M vielä ajamassa sitä;)

2 kommenttia:

  1. Hieno kakku! Eihän ne kotitekoiset tarvi olla konditoriasta ostetun laisia. En oo ennen nähnytkään että kakkupohjatkin on värilliset. Hyvin on tehty ja varmasti maistui.

    Mun mielestä kaikki, missä on tarveaineet olleet syötäviä ja kunnollisia, niin on syötävää vaikka olis valmistuksessa jokin mennyt pieleen. Noh, tietysti jos suolapurkki on kaatunut sekaan niin sitt ehkä on pakko jättää lautaselle;)

    VastaaPoista
  2. KristiinaS, en minäkään tiennyt, että kakkupohjan voi värjätä. Katoin eilen netistä ja siellä oli sateenkaarikakkua yms. oppia ikä kaikki.

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.