28. helmikuuta 2013

Tasavallan presidentti Rovaniemellä 27.2.2013

Minulla sattui olemaan uudet, upeat, Kaarinan kutomat Lapinlapaset, oikein kierreraidoilla niin kuin asiaan kuuluu. Olemme Auttin Käsityökahvilan puitteissa 'eksyttäneet' yksinäisiä lapasia joiden parit ovat Käsityökahvilassa. Tarkoituksena saada mukaan uusia kädentaitajia ja tehdä näin toimintaamme tutuksi.
Siitäpä juolahtikin mieleeni antaa yksi eksynyt lapanen Jenni Haukiolle, presidentin Rovaniemen vierailulla, mutta Jenni ei tullutkaan joten annoin lapasen presidentti Sauli Niinistölle. Turvamies otti lapasen, Niinistö kiitti ja paiskasi kättä, jes!
Nyt vain odottelemme josko he tulisivat hakemaan parin lapaselle Auttin Käsityökahvilasta;)
 
Hei, olen eksynyt lapanen...

Sauli Niinistö, hänen vanavedessään Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvonen.

Hyväntuulinen presidentti pitää puhetta Lordin aukiolla.

Tällä papalla oli presidentille asiaa eläkkeestä.

Lordin aukio oli tupaten täynnä väkeä, ilmainen kahvi ja pulla tekivät kauppansa.

Katsokaa, siellä se eksynyt lapanen kököttää turvamiehen hellässä huomassa;)

5 kommenttia:

 1. Hieno idea antaa eksynyt lapanen Jennille tuliaisiksi vietäväksi! :) Nyt saatte jännätä, tuleeko hän etsimään lapaselleen paria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matleena, eikö vain ollutkin. Kaarina joka kutoo mm. noita Lapinlapasia, kuultuaan mun 'tempusta' sanoi että: "pitääkö mun nostaa rintaa vai hintaa?" Kehoitin nostamaan molempia.
   Ehkä eivät tule, mutta me uskotaan, että tulee;)

   Poista
 2. No voi hitsi ettei Jenni ite ollu paikalla, mikä vahinko. Kyll ne nyt varmaan tulee, kesälomalla sitt jos ei aiemmin. Pitäkää nyt se pari visusti tallessa mutt kuitenkin niin, ett sen löytää annettavaksi kuka vaan joka on paikalla ku Jenni tulee sitä hakemaan. Meinaan, ett olis aika noloa jos lapasta ei sitt mistään löydy ku "en mä tienny mihin se oli laitettu".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KristiinaS, niin mekin uskotaan, että tulee. Pidetään tumppu tallessa, saavat sitten parin sille. Helmi ja Pauli Kyläkartanolla tarjoavat heille varmasti hyvät kahvit ja tuoretta pullaa.
   Kun ei vaan päästäis 'linnaan' koko porukka;)

   Poista
 3. Voisitte vaikk päästäkin kun kerran ovat kutsuneet ihan tavisihmisiä. Mutta mutta, ei taida olla linnassa juhlat tänä vuonna ku se on remontissa.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.