19. helmikuuta 2013

Yle Lapin uutisoimaa


Pettäjä laskettelee Levillä ja juo minttukaakaota

Parisuhteen ulkopuolista suhdetta etsivät suosivat Suomen hiihtokeskuksista Kittilän Leviä. Varattujen seuranhakusivusto AshleyMadison.com selvitti, mitä palvelun käyttäjät tekevät hiihtolomallaan. Selvityksen mukaan suurin osa lähtee lomailemaan Levin hiihtokeskukseen.
Kuva: Esko Keränen
Levi kutsuu hiihtolomalaisia.
 
Kyselyyn vastasi lähes 3 000 suomalaista ja heistä 65 prosenttia lähtee kyselyn mukaan hiihtolomallaan Leville. Suurin osa heistä keskittyy after skihin ja neljännes lähtee rinteeseen laskettelusuksien kanssa.

Lumilautailijoita pettäjistä oli vain viisi prosenttia ja murtomaaladulle lähti 15 prosenttia, AshleyMadisonin selvitys kertoo.

Sivusto selvitti myös, mikä on hiihtolomailevan pettäjän lempijuoma. Kolmannes vastaajista kertoi juovansa minttukaakaota.
Vastaajista 46 prosenttia oli naisia ja 54 prosenttia miehiä. AshleyMadison.com on varattujen seuranhakuun tarkoitettu sivusto. Palvelu avattiin Suomessa viime syksynä.

Yle Lappi 19.2.2013

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.