15. lokakuuta 2013

Lämmintä syksyä napapiirillä.

 
Harvinaista vai ei, mutta yllättävää. Luin perjantaina täältä, että omenapuu kukkii parastaikaa Rovaniemellä, no ihmeiden aika ei ole ohi. Tänään kun pistelin kaupungilla niin näin tämän ihanuuden; kukkivan juhannusruusun. Aurinko paistoi eikä oikein tiennyt mikä vuodenaika on kyseessä, nurmikot vihreinä, puut paljaina, paitsi yksi pihlaja joka oli aivan vihreä, ilmakaan ei ollut kylmä. Tulin kotiin ja kun tunnin päästä katsoin ulos ikkunasta maa oli aivan valkoinen, ja lapset heittelivät lumipalloja. Niin että sellaista täällä.
 
 
Tässä tuo ihanuus, juhannusruusu, kuvattu 15.10.2013.


2 kommenttia:

 1. Hih, juhannusta ja talvea yhtäaikaa, ei varmaan usein satu.
  Täälläkin oli yksi ruusunkukinto pensaassa, en tiedä mikä ruusu. Ja ison mehiläisen näin imemässä mettä metsäorvokeista ja semmoisista pillikkeistä, mitä lie kukkia ne sit onkaan. Eli ihan kuin kesällä. Mutta kyllä ruskaakin on jo ihan komeasti, vaahterat ovat kaikenvärisiä. Osa lehdistä on jo maassa ja niistä tulee ihana kahina kun niissä kulkee. Tulee lapsuus mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, KristiinaS, kyllä tämä poikkeuksellista on, mistä sitten kertookaan;(
   Niinhän se on teilläkin siellä kesä ja syksy yhtaikaa, kukkia, mehiläisiä ja ruska;)

   Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.