26. lokakuuta 2013

Täällä on tapahtumassa jotakin.

Kovasti on ahkeroitu rakennuksen parissa, kaikki muu on jäänyt vähemmälle. Vieläkin on kesken, mutta pikkuhiljaa...

hyllyjä kirpparilta,


Tiana piileskelee yhden hyllyn takana,


langat odottavat uutta sijoituspaikkaa,

pussissa ja toisessa ja...

Purolangat jo ojennuksessa,
 
ja hahtuvat.
 
 

Lattia on vahattu Osmocolorilla, joka oli taas kerran huono valinta, lattia on tosi liukas. Olis pitäny uskoa, toisen mökin lattiassa on sama Osmo ja liukas, miksei sitä voi oppia kerrasta;(
 

Langoilla on jo melko hyvät oltavat, kankaat sen sijaan vielä odottavat hyllyjä. Sovellakiskot on hankittuna, mutta jahka ehditään.
Johanin 'puolella' on myös täysi tohina päällä, ruuvit ja mutterit löytävät paikkansa, porat, sahat, sirkelit, höylät, hiomakoneet ja mitä kaikkia niitä onkaan, ja se kaikki pikkusälä mitä joskus voi tarvita;) tämä autotallissa joka on esim. mönkijän ja leikkureiden koti. Johanin 'kaikkeinpyhin' odottaa vielä koneistusta, höyläpenkki sentään on jo löytänyt paikkansa.
Näin täällä.

Huomenna olis tarkoitus tehdä valokranssi, tarvikkeet on hankittu. Siitä tuonnempana.


4 kommenttia:

 1. Meinaatko avata lankakaupan? Ihan on sen näköistä touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KristiinaS, heh heh, se voisikin olla hyvä juttu, vain asiakkaat puuttuisivat. Näillä perillä kun ei ole montaa savua kylää kohden;(

   Tottapuhuen ihan omaksi iloksi, kerrankin on kunnon tilat käsitöille, ei tarvii siirtää ja kasata keskeneräisiä mihinkään. Ja mikä parasta, ainakin Johanin mielestä, näkee heti mitä lankoja itsellä on, ei kuulemma tarvii heti ekana mennä kauppaan;).

   Poista
 2. Juu, se on hyvä olla kunnot paikat, varastot ja pöydät käsityön tekijöillä. On se vaan niin paljon kivempi ku kaikki on hollilla ja just se ettei tarvi koko ajan keskeneräisiä kerätä pois tieltä. Tuosta tulee varmasti hyvä käsityötila. Ja Johanille kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KristiinaS, mä olen kyllä ihan täpinöissä tuon työhuoneeni kanssa;), ja Johan myös.
   Kun kevät koittaa niin kyllä ompelukone laulaa/ompelukoneet laulavat.

   Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.