27. lokakuuta 2013

Pentikin Loiste kynttelikkö.

Hyvää kannattaa odottaa.
Ystävättäreni T ja tyttärensä S, kesäisellä vierailullaan, sanoivat haluavansa muistaa minua kun täytin ne pyöreät vuodet. Lahjan he sanoivat tulevan minulle syksyllä: "niitä ei vielä ole kaupassa" he sanoivat. Esitin coolia, mutta päässäni raksutti, mitä se voisi olla, ei ole kaupassa vielä mutta tulee syksymmällä. Hahaa, jouluamaryllikset,  keksinhän  sen, ja kun niin kovasti pidän noista amarylliksistä.
Maanantaina posti toi pakettikortin, T:ltä. Minä kipin kapin postiin, asiamiessellaiseen. Siellä minua odotti suuri helisevä paketti, ja simsalabim,

Pentikin Loite kynttelikkö.
 
Noita oksia voi taivutella mielensä mukaan, ja ehkä minunkin pitää taivuttaa niitä vielä enemmän. Oikeastaan en viitsinyt sitä tehdä kun kynttelikkö matkaa meidän kaupunkikotiin, on sitten helpompi kuljettaa. Mutta ihan pakko oli kokeilla miltä se näyttää kun kynttilät palavat noissa viidessä lasikipossa, ja kaunis se on.
 
Kiitos rakkaat ystäväni T ja S!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.