5. marraskuuta 2013

Kesäksi tekemistä.

 
Nyt kun aikaa tulee vietettyä aina enenevässä määrin cityssä, on aikaa tehdä vaikka kirppari-kierroksia. Ja ihme, jos ei löydy jotakin kivaa ja tarpeellista. Pakko kyllä myöntää, että olen oppinut miettimään, että tarvitsenko oikeasti tätä tai tätä, ja hyvä niin.
Eräänä päivänä aamulenkin ja aamiaisen jälkeen lähdin kävellen kaupunkikierrokselle, aikaa vierähti kolme-neljä tuntia. Väsyneenä laahustin kotiin ja kerroin Johanille tällaisen kaupunkikierroksen olevan hyvä keino kuluttaa kaloreita, "ja rahaa" sanoi hän;)
 
Tässä kaitaliina (huonot pitsit) 2euroa. Tästä tulee ihan peruslakanakankaalla jatkettuna  ja pitsi reunaan ommeltuna, verhokappa. Näitä on kiva ripustaa mökin ikkunoihin, kaikki ovat erilaisia mutta ei haittaa, päinvastoin.
Tässä hyväkuntoinen merkattu pöytäliina, 7euroa, ehjät hyvät pitsit. Tästä en raski tehdä verhoja tämä menee ihan siihen käyttöön johon on tehtykin, pöydälle. Käytän sekä mökillä että cityssä pöytäliinaa. Nämä tällaiset kuitenkin mökkikäyttöön.

Lähikuva kuvioista.

Kolme pitsilakanaa, joista kahdessa itsevirkattu pitsi. Yksi kirpparilta,3e, ja kaksi täältä yht.7e. sattui vielä, että lakanat olivat mukavan iltakävelylenkin päässä, siis ei muita kuluja. Tätä kannattaisikin ajatella, päivät surffaa torilla ja illat kävelee hakemassa ostoksiaan, ja taas kuluisi kaloreita;)

Tämän pitsilakanan tekijä on EP.
 
Lakanoista tulee myös, jos ei suunnitelmat muutu, verhokappoja, pitsi reunaan ja trilla yläreunaan, tai on mulla toisenlainenkin ajatus näistä, mutta ei siitä vielä sen enempää.
 
Nämä kaikki siis kesäompeluksiksi (olipa vaikea sana), nythän mulla on se ihana paikka missä ommella. Täytynee päivittää siitä ihan oma blogisivu.

2 kommenttia:

 1. Kivat ja kauniit kirppislöydöt, niin ja edullisetkin. Lakanasta saisi vaikka kesämekon pitseineen.
  Muinoinhan noita tehtiin kapiokirstuun odottamaan josko naimisiin pääsis;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KristiinaS, kai nämä nimikoidut lakanat ovat juurikin niitä kapiokirstujen aarteita - naimisiin on päästy ja lastenlapset tuovat nyt ne arvottomina kirppiksille, jos vaikka jonkun euron saisi;(
   Kesämekko on loistoidea.

   Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.