7. marraskuuta 2013

Ristipistoja Loftetin malliin.

 
LOFTET
 Ihanien tavaroiden kauppa
Affären med de vackra sakerna
 
Rådhusgatan 28 Raastuvankatu
Vasa 65100 Vaasa Finland
tel./puh. (06) 3185 300
 
 
Näyttää vanhalta, ei välttämättä ole. Hinta 3e.
 
Nettisivut täällä, lainaus sivuilta:
Loftet Oy on yhdistyksen omistama yhtiö, joka hoitaa talon liiketoimintaa
Loftet Oy vastaa talon käsi- ja taideteollisuusmyymälän Taito Shop Loftetin ja ravintola Konsulinnan kahvihuoneen toiminnasta.
Myymälä on perinteikäs, se on perustettu jo yli kolmekymmentä vuotta sitten. Perinteiden lisäksi Loftet on halunnut pysyä tiukasti mukana kaupan kehityksessaä. Vuonna 2000 Loftet oli mukana perustamassa valtakunnallista käsityötä myyvää Taito Shop -ketjua. Ketju perustettiin parantamaan käsityön kilpailukykyä ja näkyvyyttä. Ketjussa on tällä hetkellä 26 myymälää ja se on merkittävä suomalaisen käsityön jälleenmyyjä. Loftet muuttui Taito Shop Loftetiksi vuonna 2002 Käsityön talon avajaisten yhteydessä. Loftet Oy on tänään yksi Taito Shop -ketjun omistajista.
 
Pakkauksessa tallella kaikki materiaalit jopa neula. Joku oli aloittanut työn, pari riviä keltaista pohjaväriä, ja muutama pisto mustaa. Tekijällä ei ole ollut harmainta hajuakaan ristipistoista, siis ne purkuun.
 
Minä, ehkä, teen tämän valmiiksi, tai sitte T tekee. Oikeastaan on ihan pakko tehdä välillä muutakin kuin ommella ja kutoa;(
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.