18. marraskuuta 2013

Opi kädentaitoja verkossa.

Taito Lappi järjesti Lumivalokuusi-kurssin verkossa, pitihän siihen(kin) osallistua. Kurssi on parastaikaa menossa jatkuen 22.12 saakka. Olenpas minä nopea, nyt jo valmis;)


Tässä tulos, kuusessa on 40 led-valoa ja se on noin 35cm. korkea.
 
 
Tuo räsyvirkkaus, jolla työ toteutettiin, ei ollut ennestään tuttu. Toisena lankana oleva Brasil-hapsulanka, on aika liukas ja toi haasteen työhön, toisena lankana on norjalainen Unni-lanka. Niillä sitten räsyvirkattiin, pohjana verkko ja 12numeron puikon päälle nosteltiin virkkuukoukulla lankalenkkejä. Niitä ei sidottu mitenkään kiinni työhön, jos vahingossa osui alapuolella siihen hapsulankaan saattoi, ja niin tekikin, purkautua koko rivi. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Lumivalokuusi on valmis ja kaunis. Kiitos siitä ohjaaja Merjalle!

2 kommenttia:

 1. Tuo on varmasti kaunis mutta kun ei ollut ollenkaan mun tyyliä niin en kurssille edes ajatellut osallistua. Suosittelin kyllä muutamalle kun huomasin, että sinne etsittiin osallistujia. Olivatkin sitt saaneet kurssin täyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KristiinaS, jep ,Merja sanoi tulleen yli sata kyselyä, osallistujia kurssilla on viitisenkymmentä.
   En tiedä onko tuo ihan munkaan tyyliä, mutta täällä 'mettäperällä' kun on niin vähäiset nuo tilaisuudet osallistua johonkin erilaiseen, niin kaikkeen pitää tarttua;)

   Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.