6. helmikuuta 2014

Metsästyskortti kohta plakkarissa.Maahisen maja.Tänään oli metsästäjätutkinto, siis testi siitä mitä olin kurssilla oppinut. Ja hyvin se meni kortti tuli, tai tulee postissa ensi viikolla.
Naisia tällä kurssilla oli kuusi, naisten osuus metsästäjinä onkin vuosi vuodelta lisääntynyt.
Minäkin olen ollut metsästysseuran jäsen jo kymmenen vuotta ja usein on mielessä käynyt, että suoritan metsästäjätutkinnon. Nyt sitten päätin, että jos en tee sitä nyt niin en tee sitä myöskään kymmenen vuoden kuluttua, joten härkää sarvista...


Mitä tämä nyt tuo tullessaan, jää nähtäväksi. Ainakin tulen viettämään enemmän aikaa luonnossa, kunnioitan luontoa ja eläimiä suunnattomasti ja uskon omaavani oikean asenteen myös metsästykseen.

Kamerasaalis.


2 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta kortistasi! :) Minäkin harkitsin moista, mutta sitten tuli muita haasteita kuvioihin ja se jäi. Mutta aina olen ihaillut naisia, jotka tekevät tuon ja varsinkin lähtevät jahtiin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Matleena. Innolla kyllä odotan, että saan kaikki lupa- ja pyyntivälineasiat kuntoon ja tosi toimiin.Johan sanoi odottavansa mettopaistia;)

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.