6. helmikuuta 2014

Tyttöjen tunikat.


Valmiit, ja postitettu tytöille. Yksi jo käytössä toiset odottavat saajiaan. O tykkäsi kovasti, vaikka tunikan väri vaihtui toivotusta, halusin nääs tehdä kaikille eri väriset. Lankana Wool ja Nalle. Miellyttävän tuntuiset, ja mukavan kevyet. Enkä usko, että kutittaa.
Koko kaikissa noin 120cm, ohje jostakin Novitalehdestä. En nyt muista numeroa ja lehti on lainassa kun muutkin ihastuivat tunikoihin. Lehdessä se oli tehty puuvillalangasta, mutta mä en oikein tykkää kutoa puuvillasta, se vaan on niin kovaa;(
Kudoin, ohjeesta poiketen pyöröillä kainaloihin saakka, kun en pidä saumojen ompelusta. Kuvio ehkä hiukan 'kiertää' näin tehden, mutta ei haittaa tahtia.Nämä menivät sisaruksille, saavat itse valita värin, tunikat ovat suunnilleen saman kokoiset.


Tämä meni O:lle.


Nyt on puikoilla syto-myssyjä. Olemme Käsityökahvilana olleet sen tiimoilta jonkin verran julkisuudessa, täällä Rollossa kun ei ole aiemmin osallistuttu tähän kampanjaan. Lankapirtin Matleenahan meidät haastoi mukaan tähän hyvään asiaan. Tuntuu että tämä juttu paisuu, ainakin siitä päätellen kuinka paljon puheluita on tullut. Huomenissa olisi tarkoitus kartoittaa toimintaa myös täällä Rovaniemi cityssä, halukkuutta osallistua on ja PALJON!
LKS:ään olin yhteydessä ja ilahtuivat kovasti asiasta, Oulusta saadut, ovat kuulemma melkein loppu.
Käsityökahvilana ostimme 50kerää puuvillalankaa ja ne kaikki on jaettu kutojille, parin viikon päästä meillä on luullakseni jo paljon kuvattavaa. Myssyn tekijöitä meille ilmoittautui mm. Kuusamosta ja Sallasta, tekevät omista langoistaan, hienoa.
Toivomme mukaan yrityksiä ja yksityisiä esim. lankalahjoitusten muodossa.
Päivittelen tänne lisää asiasta jos/kun saamme tänne cityyn oman kutomis/lahjoituspisteen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.