22. syyskuuta 2011

Mainoslehtisestä.

Tänään kolahti postiluukkuun, joka on alaoven vieressä, lähikaupan mainos. Hinnat ovat suomalaisiin hintoihin tottuneelle aikas edullisia, jotkin tuotteet myös eksoottisia.


Laitan muutamia hintoja nähtäville. Katsokaa suomalaisen voin hintaa, meillä Lapissakin se oli usein tarjouksessa 1,50€ paikkeilla, taisi joskus olla alle euron. Jos virolaisen keskiansio on hiukan alle 800 euroa kuussa, niin suomalainen voi on hänelle kallista. Sensijaan puolirasvainen margariini on (kai) kohtuuhintaista.


Juustoviipaleet, joita täällä on tarjolla ehkä enemmän kuin perinteisiä paloja, ovat suomalaisittain edullisia. Savujuusto nam.Valmisruokaa: borskeitot ovat edullisia, ja jos tykkää, hyviä. Katsokaa purkkikastikkeiden hintoja. Se pitää muistaa, että virolaiset eivät käytä seiskassa poikkiviivaa, näyttää meidän ykköseltä, vaan on seiska.


Näitä en ole ihan just kotimaassakaan ostanut, mutta näin täällä. Fazerin suklaalevyt näyttävät olevan täällä samoissa? hinnoissa kuin Suomessa, 1.60€, noin.Eiköhän me 'tytöt' osteta omat moottorisahat, ei maksa paljon, muusta en tiedä.
Kun on ensin pantu puut poikki ja pinoon otetaan hörpyt päälle. Huomaa varoitusteksti, joka oli kaikkien, ainakin tässä mainosläpykässä, olevien alkoholijuomien alla.


Huomioitava, kyseessä alkoholi.
Alkoholi voi vahingoitaa terveyttä.

 

Ja tästä ryppyvoidetta, ikääntymistä vastaan.


Tere tulemas poodi.

1 kommentti:

  1. Nopsaan neuloin kun oli paksua se lanka. Outoa huivilankaa en sitt osannu neuloa, enkä enää edes yritä!
    Ens viikolla piipahdan taas Tallinnassa ja Liannin lankatarjonta myös tarkastetaan;)
    Turistina sitä saa olla tarkkana hintojen kanssa, niin kovasti vaihtelee hintataso tuotteittain. Siitä on täälläkin ollut lehdissä yms. puhetta.
    Varmasti Karnaluks-tukussakin hinnat nousee, ainakin puikoissa, kun on niin paljon tuontitavaraa siellä.

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.