28. syyskuuta 2011

Muitakin värejä, ja uusia ohjeita

Ylipolvensukat ovat saaneet vaihtoedon. Tässä olen vaihtanut kuvioiden väliset oikeat silmukat nurjiksi, näin kavennukset ovat (ehkä) huomaamattomammat. Eivät ne pahat ole noilla oikeilla silmukoillakaan.
Kuvio tulee kuitenkin eri tavalla esille.

Kavensin myös nuo kuvion kolme viimeistä silmukkaa näin: ota kaksi silmukkaa  neulomatta puikolle niin kuin neuloisit ne oikein yhteen, neulo yksi silmukka oikein, vedä neulomattomat silmukat neulotun yli. Kuvion kärki tulee hiukan erilainen. 

Nyt on puikoilla 100 %, jotakuinkin farkkusinisestä, villalangasta samanlaiset ylipolvensukat, mutta ilman terää. Täysvillaisesta langasta ei kannata kutoa sukkia, koska kulutuskestävyys sukkana on niissä heikko. Sääriosa ei kuitenkaan joudu niin kovalle kulutukselle, etteikö lanka toimisi siinä, ja lämpöarvo on kyllä ihan eri kuin 75, 25 langoissa.

Mikä olisi käypä  nimi niille, jos käsissä pidetään käsineitä joista puuttuu sormet ja ne ovat kämmekkäät, voisiko sukka jossa ei ole varpaille peitettä olla säärekkäät? 
Ehdotuksia!!!
Kunhan saan valmista, laitan kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.