24. marraskuuta 2011

Kuinka liki on liki?

Kävin pikapikaa Suomessa, vein auton talveksi talliin. Meillä on täällä käytössä firman auto, 'uudenkarhea Audi', sanoo Johan, ajettu liki 400 000!? ...mutta toimii, ainakin toistaiseksi. Sillä siis huristellaan täällä, Johan työmatkat, ja yhdessä, kun tehdään tutustumisretkiä ympäristöön.
Suomen reissulla sain petipaikan tallin omistajan luota, kiitos M kortteerista ja hyvästä seurasta!

Tallinkilla matkasin Länsisatamaan ja takaisin tulin lentäen, Helsinki-Vantaalta Tarttoon.  Flybe aloitti suorat lennot Tarttoon lokakuun lopussa. Nopea on ja helppo, kone tosin on pieni potkurikone, mutta väliäkö tuolla kunhan vaan pysyy ilmassa.Meiltä ei ole lentokentälle kuin 10-15min. ajomatka, siis helppo tapa liikkua, eikä hinnatkaan päätä huimaa. Hinnoittelu noilla halpalentoyhtiöillä on kyllä perin, mielenkiintoinen. Esimerkiksi tämä Flybe: jos ostat liput nyt vaikka tammikuulle hinta on, ehkä, 39€, mitä lähempänä matka-ajankohta on sitä kalliimpi hinta, sitten siihen päälle tulee istumapaikan varausmaksu (seisomapaikkoja ei ole) 6€, ja vielä kun maksat tuon varauksesi siihen tulee 'korttimaksua' 4€, siis kymppi lisää listahintaan. Jos sinulla on matkatavaroita ne hinnoitellaan erikseen ja koneessa ei tarjoilla ilmaiseksi mitään, maksusta kyllä. Tosipieni tölkki coca colaa maksaa 2€.
Mutta vaivatonta se matkustaminen lentäen on, ja siis sen väärti.Liki?
Siihe mä sen tökkäsin.


D-Terminaalin autojonossa.
Lähes kaikki mun sivujen kuvat suurenevat klikkaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.