1. marraskuuta 2011

Nyt päästiin asiaan...

Kaikki jotka tuntevat minut "entisessä elämässä" tietävät mitä osaa  puutarha ja yleensä kasvit, ovat näytelleet elämässäni, ja myös Johanin.
Löydettyäni tänään Tartosta Aiakeskuksen, sormeni alkoivat suorastaan syhyämään. Mietin, että jospa sittenkin laitan sinne Lappiin puutarhan, tai ainakin kukkapenkin, tai pari, hmm. hmm.

Hiukan takaisinpäin; siis kun muutimme pohjoiseen päätin, että yhtään kukkapenkkiä tai puskaa en laita, nurmikkoa en leikkaa, korkeintaan jonkun pelakuun ruukkuun, mutta ei mitään muuta.
Nyt meillä on siellä kasvihuone, mansikkamaa, marjapensaita, komea leikattu nurmikko ja hemlokki.

Siitä se lähtee, sanoivat asian ytimen ymmärtäneet - ja tähän saumaan löydän maailman ihanimman puutarhamyymälän, ja vielä ihan tuosta kulmalta.Katsokaa kuinka Tuija on leikattu?Mitä patsaita ja vesiaiheita, niitäkin olen jo miettinyt meille sinne pohjolaan.
Sisältä myymälästä, pöydät suorastaan notkuivat värikylläisinä, ja mitä viherkasveja siellä olikaan.Orkideoja, olkaa hyvät.
En vielä tiedä millä pelillä muutamme täältä pois, luulen kuitenkin, että rekkaa pienempi ei tulle kysymykseen. Täytynee hiljalleen alkaa valmistelemaan Johania muuttoon, ja sen mukanaan tuomiin haasteisiin;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.