24. heinäkuuta 2011

Kamerahaaveita

Minulla on käytössä Panasonicin Lumix-järjestelmäkamera, vuodelta 2005 tai -06. Nyt tekisi mieli päivittää kamera tähän päivään. Olen selaillut netistä kameroita, testejä ja arvosteluja, enkä ole tullut niistä hullua hurskaammaksi. Kai se(kin) on yhdenlaista kilpavarustelua, aina kun viet jonkun laitteen kotiin  on uusi jo ilmestynyt, ja omasi on jo vanha.
Kun ostin uudet hyvät luistelusukset sanoin kauppiaalle, että pitää olla hyvät koska ovat minun viimeiset sukseni, niin voin mielestäni jo tässä iässä ajatella. Samaa ajattelin, kun aloin haaveilemaan uudesta kamerasta. Siksi ostankin Nikonin d7000, ja siihen putket päälle. Siinä on kameraa minulle loppuelämäksi. Voi kuulostaa oudolta, mutta on arkirealismia.

                                                                                             

Lumix on kyllä ollut hyvä yhteistyökumppani, sillä on kuvattu paljon. Jopa yksi, vanhuksista kertova, valokuvanäyttely "Uurteista viisautta, ryppyistä rakkautta" on toteutettu sillä.
Kuvaan satoja kuvia kuukaudessa, aiheita laidasta laitaan. Lapin luonto, vuodenaikojen vaihteluineen on yksi suosikkikohteeni, siihen ei väsy koskaan, sieltä löytää aina uutta.

Lapset on palautettu koteihinsa, kiitos lainasta ja seurasta, otetaan joskus uusiksi. Piirrustukset ovat seinällä, ja hienoja ovatkin.


Pohjoinen taivas heinäkuu 2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.