30. tammikuuta 2013

Joogaa

Aloitin aamujoogakurssin (hathajooga)  maanantaina, niin kuin tapana on ollut. Se alkaa jo kahdeksalta, kestää puoli kymmeneen. Eka kerta ainakin oli lupaava, tykkäsin kovasti.

Meitä on 12, siis pieni ryhmä, mikä tuokin siihen rauhallisuuden ja yksilöllisyyden. En ole koskaan harrastanut joogaa, aina vaan kaikkea kovempaa kuten: jumppaa, circuittia, punttisalia, juoksua jne. Tuo lista kyllä näyttää, että olisin ollut himoliikkuja, ei ei. Mieluisin liikkumismuoto on minulle aina ollut auto.
Kuntopyöräkin odottaa polkijaa, uhosin syksyllä, että katselen kauniit ja rohkeat pyörän selästä, vaan se on kyllä ihan unohtunut; kertaakaan en ole niin tehnyt. Polkenut olen koko talvena yhden kerran;(Joogasukat ja alusta.
Näin harmaa on maisema 'kattojen yllä' mittari näyttää -0.4 ja lunta tupruttaa.
 
Saas nähdä onko mökkimaisemissa latuja, vois tähän samaan liikuntaputkeen avata ton hiihtokauden, ennenku lumet sulaa.2 kommenttia:

  1. Hie, millä ohjeella ja langalla näät joogasukat teit?

    VastaaPoista
  2. Hei Pipsa. Ohje on Novitan, löytyy niiden sivuilta. Lankana mulla oli 7veljestä, ohjeessa oli Nalle, siis jouduin hiukan soveltamaan. Varren tein pidemmän kuin ohjeessa, tykkään kun saa ne rutattua.

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.