10. tammikuuta 2013

Suomi Lappi ja Rovaniemi.

 
 
10.tammikuuta 2013 kello 13.30.
Aurinko nousi tänään 10.34 ja laskee 14.16, mittari näyttää -11.4 astetta (viides kerros), josta myös kuvat - kattojen yltä.
Upea aurinkoinen päivä, taisin 'herätä' tänään, näitä lisää ja kohta ryntään ostamaan kukkien siemeniä, tänään vielä ostin villalankaa. Kankaitakin katselin jo silläsilmällä, löysinkin monta 'sitku'kangasta.
Johan hiihtää lähes joka päivä, Rovaniemen latutarjonta on hyvä ja monipuolinen. Mun sukset on vielä suksipussissa, mökillä toki hiihdin niillä armeijan vanhoilla lankuilla, ja mukavaahan se on - jos tykkää.


 
 
 
 

 
 
Tiedonkuljettajat

 
 
...ja lämmittääkin pitää.

2 kommenttia:

 1. Ihania pakkaspäivän kuvia! Olen asunut ennen muinoin Rovaniemellä yli 20v ja vieläkin muistelen tuollaisia pakkaspäiviä, joita olet kuvannut. Kiitos näistä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Matleena!
  Rovaniemi on hyvä paikka asua, olemme viihtyneet.
  Mehän muutimme tänne 2005, josta tosin muutama vuosi vierähti Virossa. Meillä ei ole täällä juuria, eikä ollut tuttujakaan, netistä löysimme kivan paikan josta tehtiin näkemättä kaupat.
  Mökki maalla ja kaupunkiasunto, aivan upeaa.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.