25. tammikuuta 2016

Kylläpä ketuttaa.


Ja tässä syy siihen, nilkka tuhannen päreinä. Liukastuin Tapaninpäivänä tossa kaupungilla, joo kyllä, oli liukuesteet kengissä mutta näin vain kävi. Nilkka leikattiin, siinä oli, melkein, avomurtuma ja murtuneiden luiden lisäksi nilkka oli pois paikoiltaan. Sattui ihan oikeesti ja sekin sattui kun ensihoitaja ambulanssissa veti nilkan paikoilleen-onneksi maailmaan mahtuu ääntä. Nilkka kasattiin levyillä ja ruuveilla, leikkaushaavat molemmin puolin jalkaa,  ihan oksettaa kuin luin epikriisistä, et yksi kantaruuvi on 50mm pitkä, yäk;(
Nyt köpötellään kipsin ja keppien kanssa, kahdeksas helmikuuta saan kipsin pois saa sit nähdä millainen jalka siitä tulee.
Joku lohdutteli et onneksi kädet toimii, saa kutoa, mut jos olis valita saanut olisin kyllä antanut ennen käden kuin jalan.
Onnekseni minulla on hyvä 'omaishoitaja' ilman häntä en olis pärjännyt. Johan on hoitanut talouden ja minut. Siitä(kin) olen hänelle suunnattoman kiitollinen.
Ehkä tällainen nilkan murtuminen jonkun mielestä on pikkujuttu, mut sanon vaan et se kasvaa kun osuu omalle kohdalle. Siinä on paljon jota ei ymmärrä ennen kuin kokee, jo yksin se kivun ja kipulääkkeiden määrä, huh huh.


LKS:ssä 28.12.2015


Tässä O:n 7v. ihana lohtupiirros.
Huomatkaa langat puikot ja valmiit töppöset ja lapaset.
Ja pappa hiihtelee.
Lohtua ja kannustusta on tullut paljon, kiitos rakkaat ystävät, kyllä tästä vielä jalka tulee ja pääsen metsälle ja hillajängälle.

7 kommenttia:

 1. No voi jösses sentään, hyvä ku ei henki mennyt. Mä en kyll pikkujutuks tuollaisia nimeä, en oo kokenut mutt nähnyt kuinka hankalaksi elämä muuttuu kun joku raaja pettää. Mun systeri kompastui ja putosi pää edellä rantakivikkoon. Niskanikama murtui, leikkauksessa laitettii rautaa tueksi ja niskatukea piti kolme kuukautta käyttää. Just just hengissä selvisi, niska on jäykkä mutta elämä maistuu.
  Kunhan tuostsa selviät niin mukavaa tätä vuotta ja kevään odotusta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos KristiinaS. Hui, sun systerillä oli sit kuitenkin tuuria, nuo niska- ja selkäjutut on vakavia.
  Tuota minäkin olen ajatellut, että jääkö nilkka jäykäksi. Toivon kuitenkin et voin pyöräillä ja pääsen metsälle;)
  Iloista kevään odotusta myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi että, kun kenkku homma. :( eikä ihan pikku juttu minustataakaan... tsemppiä ja paranemista jalalle...niin ja ihana piirros.<3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Seijasisko tsemppiviestistäsi. Nyt on kipsi pois, nilkka hyvässä asennossa ja luutuminen on alkanut, joten siltäosin kaikki hyvin. Treeniä, fysikaalista ja kolme koota käytössä, koho, kylmä ja kompressio. Eiköhän se tästä.
  Iloista kevään odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Tulin tännekin vastaamaan Arctic Warrios kommenttiisi:
  Elma-messuilla näistä esittelijän kanssa keskustelin pitkään. Vakuutuin. Tosi kiva idea nämä nimet, pakkaus vetoaa yms. Mulle tietysti pitää olla kotimaista. Ja tietysti ulkomaille lahjaksi on kiva antaa.

  "Keittäjälle" terveiset ja menestystä tuotteensa kanssa.

  VastaaPoista
 6. ONNEA. Pinkki pääsiäisliina tulee postitse!

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.