23. helmikuuta 2012

Käsitöitä ja kirpparilöytöjä.


Nyt olen hurahtanut näihin Annis-huiveihin. Neljä on tehtynä ja viides puikoilla. Ohje on helppo, mukava neuloa. Tosin nuo nypyt meinasivat olla haaste, mutta löysin siihenkin ohjeen, You Tubesta. Helpotti huomattavasti nyppyjen tekoa, ja huivi huivilta harjoitus tekee mestarin?
Kahdessa ensimmäisessä huivissa lankana Aade Lõngin 100% Artistic-lanka. Käytin sen ennen pingotusta huuhteluainekylvyssä, pehmeni jonkin verran, mutta on edelleen hiukan karhea. Seuraavat sata prosenttista merinoa, ovat pehmeitä eivätkä taatusti kutia.


Tämä yksilö meni jo maailmalle, saaja käyttää huivia korkeakauluksisten puseroiden kanssa.


Tämä pyyheliinapeitto, jo toinen löytö tätä lajia, kirpparilta. Nyt vain täytyy hankkia pari pyyheliinanaulakkoa, että saa ripustettua nämä käyttöön, pyyhkeitähän näihin onkin;)


Tämäkin nimikoitu tyynyliina , kuten arvaatte, kirpparilta. Tuskinpa EL, joka luultavasti itse on tämän merkannut, arvasi tämän tyynyliinan päätyvän Lappiin. Sinne se kuitenkin nyt matkaa, ja saa arvoisensa kohtelun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.