1. helmikuuta 2012

Helmikuu 2012


Zideelia on iältään 'kakskytyks' ja asuu Eidesoossa. Kolme asiaa jotka hän ottaisi mukaansa autiolle saarelle: Omatoimisuudenoppikirjat, Elämä yksinäisellä saarella - olla vai jäädä, Kuinka löytää sielunkumppani yksinäiseltä saarelta ja Elämänmeren Robinsonin käsikirja. Lempiväri on alennuskylttien keltainen. Mikä hänessä sytyttää  liekin, on henkinen koulutus, 'hiillostus'.

Yksi meidän kylän akka tykkää riisua taakat päältään.24 helmikuuta on Viron itsenäisyyspäivä. Kalenteriin se on merkitty punaisella, joten se on yleinen vapaapäivä; punanen.
Tänä vuonna on paraati ja presidentin vastaanotto Tartossa. Kutsua ei ole tullut, mutta pitänee mennä Raatihuoneentorille kurkkimaan  jos vaikka näkis presidenttiparin.

Pakkasta piisaa edelleen täälläkin, mittari näyttää aamuisin -18 astetta, yöllä on tietenkin vieläkin kylmempää. Tänään oli myös kova tuuli, joten puree se pakkanen täälläkin. Kylmän kelin on luvattu jatkuvan ainakin viikonloppuun saakka, ja silloin pakkaslukemiksi ennustetaan -30 astetta, hrr, hrr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.