27. helmikuuta 2012

Pellavavaatteet Võrusta.


Tere tulemast!

Olen Piret Pilberg  ja minu kireks on linaste riiete kavandamine ja valmistamine. Huvi lina vastu tärkas minus umbes 5 aastat tagasi ning nüüdseks on sellest saanud minu põhitöö. Kavandan ja õmblen igat uut toodet suure pühendumise ja kirega. Loodevasti paistab see välja ka tulemust vaadates ja kandes.

Lina on üks iidsemaid kultuurtaimi maailmas. Vanimad leiud ulatuvad 10000 aasta, Eestis umbes 3000 aasta taha. Linakasvatus oli väga laialt levinud ka Vanas-Egiptuses. Samast kandist on pärit ka minu logo – lina tähistav hieroglüüf.
Veebikodust leiab galerii valmisriiete ja -toodetega, albumi minu lemmiktöödega ning ülevaate muudest kaupadest, mida minu Võrus asuvast ateljeest osta saab.
Head avastamist!


Olen Piret Pilberg, suunnittelen ja valmistan pellavavaatteita. Kiinnostus pellavaa kohtaan heräsi minussa jo ​​noin 5 vuotta sitten ja siitä on tullut minulle työ. Suunnittelen ja ompelen jokaisen uuden tuotteen suurella antaumuksella ja intohimolla, jonka toivon myös näkyvän tuotteissani.

Pellava on yksi muinaisista viljelykasveista maailmassa. Vanhimmat löydöt ulottuvat 10 000 -Suomessa noin 3000 vuoden taakse. Pellavan kasvatus oli hyvin yleistä myös vanhassa Egyptissä. Samalta seudulta on peräisin myös minun käyttämäni tunnus - pellavaa tarkoittava hieroglyfi.

Nettisivujeni galleriasta voit nähdä suunnittelemiani ja ompelemiani vaatteita ja tuotteita, albumissa ovat minun lempityöni ja kuvia muista tuotteista, joita minun Võrussa sijaitsevasta ateljeestani voi ostaa.

Tervetuloa!Täältä kävin ostamassa pitsejä, niihin ostettuihin ja jo olemassa oleviin pellavakankaisiin. Mekot olivat ihania, en jaksanut sovitella ja siis en ostanut, hinnat olivat 60-80 euroa, edulliset!

Uskon, että jos joku olisi kiinnostunut, näitä saisi myös tilaamalla Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.