31. tammikuuta 2012

Halosen jäähyväiskierros jatkuu...

Näin näyttävästi Postimees, 31.1.2012, kertoi Tarja Halosen jäähyväisvierailusta Viroon.
Myös Eesti-tv hehkutti eilen Halosen vierailua useassa lähetyksessä, ja olipa toimittaja onnistunut saamaan Halosen nimmarinkin, jolla sitten  briljeerasi ruudussa.


Vahva yhteisymmärrys loisti kohtaamisessa ja lausunnoissa. Tosin se oli merkillepantavaa, kun toimittaja kysyi Ilvekseltä oliko tämä suositellut Suomelle liittymistä Natoon, Ilves ehti tuskin kuulla kysymystä kun Halonen vastasi, not yet.
Toinen kommenttien erilaisuus oli kysyttäessä Venäjän vaaleista. Halonen toivoi Venäjälle ymmärtävää, naapurikansoihin hyvin suhtautuvaa presidenttiä. Ilves sen sijaan sanoi toivovansa, että Venäjän hallitus antaisi kansan päättää presidentistään. Halonen hiukan hämmentyi Ilveksen lausunnosta, ja nosti kätensä kuin torjuakseen Ilveksen lausunnon.

Katsokaa kuinka 'hellyttävää', kuin eksyneet lapset käsikädessä. Ehkä onkin jo aika väistyä, molempien.
Kuvateksti kertoo:Toomas Hendrik Ilves lahjoitti virasta eroavalle Suomen kollegalleen kaksi Valli Lember-Bogatkinan Tallinna akvarellia. Hetkeä ennen lahjojen vaihtamista tarttuivat presidentit varovasti toinentoistaan kädestä kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.