8. tammikuuta 2012

Presidenttipeliä 2.


Väyrynen veti salin täyteen Rovaniemellä, otsikoi Lapin Kansa 8.1.2012. Väyryset-muki on kuulemma hittituote, ja niin taitaa olla itse Paavokin. Totta vai pilaa-ota tästä selvä.

Tilaa tästä Väyryset-muki, hittituote.


Presidentti Martti Ahtisaari nauratti yleisöä Pohjoismaiden instituutin järjestämässä kielikeskustelussa Helsingissä, 23.3.2010
-Sen jälkeen kuulin, että Paavo Väyrynen hakee vielä presidentiksi. Jos se tapahtuu, haen poliittista turvapaikkaa Namibiasta, Nobel-palkittu presidentti virnisteli.


Keskustan presidenttiehdokkaaksi ensi vuoden vaaleissa pyrkivä ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen ei ota vakavasti presidentti Martti Ahtisaaren häneen kohdistamaa letkautusta.
– Siellähän hänellä on paljon ystäviä, mutta ehkä hän voisi myöskin harkita muuttamista Aarno ”Loka” Laitisen kanssa Pohjois-Koreaan, Väyrynen toteaa Suomenmaalle.
Näin uutisoitiin 24.3.2010.

Jos-niin muuttaako Mara?
Paavon kannatus nousee, että kohina käy, tai sitten ei. Onko kaikki vain pilaa, niin tai näin, mutta vaalit lähenevät.

Täältä vaalitietoa: ennakkoäänestys kotimaassa: 11.-17.1. (keskiviikosta tiistaihin).
                             ennakkoäänestys ulkomailla: 11.-14.1. (keskiviikosta lauantaihin).

Tällaiset mukaan ja uurnille.

 Ps. Tämä ei ollut vaalipuhe Paavon puolesta, vaikka lappilainen olenkin. Itseasiassa kuulun niihin (viimeisimmän gallupin mukaan) 21 % äänestäjistä joilla ei ole selvää kantaa, tai jotka eivät aio äänestää.
Muistattehan tämän jutun, Presidenttipeliä, jonka julkaisin 11.11.2011. Mukana jutussa  ovat silloin tiedossa olleet ehdokkaat. Loppupäätelmäni tuossa postauksessa kuulostaa (omasta mielestäni) edelleenkin oivalta vaihtoehdolta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.