10. joulukuuta 2011

Tilpehööriä!

Olette varmaan nähneet ja käyneetkin kaupassa jossa on myynnissä näin paljon esim. hiuslenkkejä.
Minä en ollut edes arvannut, että näitä voi yhteensäkkään olla näin paljon, mutta nyt olen omin silmin nähnyt, että se on mahdollista.
Myynnissä oli paitsi näitä hiuslenkkejä, -pantoja, -koruja, -kampoja myös helmiä, rannerenkaita, koruja, en edes tiedä mitä, mutta siellä oli paljon kaikkea.
Minä vain seisoin siellä suu auki, varmaan asiakkaat ja myyjä arvelivat mamman eksyneen, eivätkä paljon erehtyneetkään. Tuli mieleen, että 'tyttöjämme' en arvaisi sinne viedä, kukkaroni kevenisi aika lailla tai sitten iskisi valinnan vaikeus, vähän kuten kävi Hello Kitty-kaupassa.


Tämä kauppa, nimeä en katsonut, on Tarton Kaubamajassa. Kuvat napattu kännykkäkameralla, ei ihan tarkkoja, mutta asia näkyy. Noissa sermeissä on molemmin puolin tavaraa, ja seinillä katosta lattiaan saakka.


Tarttee varmaan, nyt kun yllätys ei ole enää niin suuri, käydä uudestaan  katsomassa, että mitä siellä oikeastaan myydään;).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.