22. marraskuuta 2013

Veistä haavaan.


             Korvasienikeittoa, lo-
             hi- ja porokeittoa,
             suolasiikaa, savutaimen-                                                         
             ta sekä palviporoa, kä-
             ristystä, hirvenpaistia ja                                                                    
             puolukoita, loistelohta,
             poronsatulaa, vasan kyl-
             jystä, puikulaperunaa,
             rieskaa ja meijerivoita.
             Kotikaljaa palanpaineek-
             si ja jälkiruoaksi leipä-
             juustoa sekä hilloja. Lo-
             puksi kuksakahvia. Ei
             sen kummempaa, mut-
             ta tiellä vain on pysytty.     

            
  Lainaus Rovaniemi-kuvateoksesta, teksti: Juhani Niska.

2 kommenttia:

  1. Mikäettei tuollaisella sapuskalla tiellä pysy. On siinä herkkua kerrakseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KristiinaS, niin ja ne kaikki voivat olla täällä aivan jokapäiväisiä ruokia;)
      Korvasieniä metsissä, lohta ja taimenta Kemijoesta, poroa poromiehiltä, hirveä omilta mailta (metsästysseuralta),puikulaa pottumaalta, rieskaa itse leipoen, kotikaljaa itse tehden, leipäjuustoa Eilalta, hilloja kotisoilta ja jälkiruuaksi kuksakahvit, omilla tai kylän laavuilla;) Ja tiellä on pysytty.

      Poista

Kommentoi sinäkin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, oletpa asiasta mitä mieltä tahansa, kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan.